Cum se instalează DRAGOSTEA

Circula acum câtva timp o interesantă ilustraţie. Nu ştiu cine este autorul. Mie mi-a plăcut şi m-am gândit să v-o împărtăşesc. Am greşit?

Clientul: Am o problemă în sistem. Se blochează şi trebuie mereu să resetez…
Serviciul Tehnic: Puteţi instala DRAGOSTE?
Clientul: Da, cred că pot. Nu sunt un expert, dar cred că mă pot descurca. Ce trebuie să fac mai întâi?
Serv.Tehnic: Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să deschideţi INIMA. Aţi găsit-o?
Clientul: Da, numai că acolo rulează deja câteva programe chiar acum. Este bine să instalez programe când deja altele sunt rulate?
Serv.Tehnic: Ce programe sunt deschise?
Clientul: Sa vad… Sunt deschise programele DURERE.EXE, TRISTEŢE.BAT, DISPREŢ.EXE şi RESENTIMENT.COM
Serv.Tehnic: Nici o problemă. DRAGOSTEA va şterge automat DURERE.EXE din sistemul operaţional curent. Va rămâne în memoria dvs. permanentă, dar nu va mai perturba niciodată alte programe. DRAGOSTEA va suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie să dezinstalaţi singur DISPRET.EXE şi RESENTIMENT.COM. Aceste programe nu permit instalarea completa a DRAGOSTEI. Puteţi face asta?
Clientul: Nu ştiu cum să le dezinstalez. Au un mesaj de eroare… Mă puteţi ajuta?
Serv.Tehnic: Cu plăcere. Mergeţi în Start Menu şi căutaţi IERTARE.EXE. Faceti acest lucru ori de câte ori apar DISPREŢ.EXE şi RESENTIMENT.COM, pânâ când vor dispărea complet din sistemul dvs.
Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a început să se instaleze automat! Aşa este normal?
Serv.Tehnic: Este perfect! Trebuie să primiţi un mesaj care spune că programul se instalează pentru toată viaţa în INIMA sistemului dvs. Aveţi acest mesaj?
Clientul: Da, îl am. Acum programul este complet instalat?
Serv.Tehnic: Da, numai că aveţi numai modulul de bază. Trebuie să vă conectaţi la alte INIMI ca să puteţi face upgrade-uri.
Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie să fac?
Serv.Tehnic: Ce spune acest mesaj?
Clientul: Spune: „PROGRAMUL NU POATE RULA PE COMPONENTELE INTERNE” . Ce înseamnă asta?
Serv.Tehnic: Nu vă îngrijoraţi, asta este o problemă simplă. Înseamnă ca DRAGOSTEA este setată să ruleze pe o INIMĂ externă şi nu a fost rulată încă în INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri în programare. Trebuie să aveţi DRAGOSTE interioară pentru propriul sistem înainte de a încerca să vă conectaţi la DRAGOSTEA altor sisteme.
Clientul: Şi ce trebuie să fac?
Serv.Tehnic: Puteţi găsi AUTOACCEPTAREA?
Clientul: Da, am găsit-o.
Serv.Tehnic: Excelent, începe să fie foarte bine! Acum inseraţi următoarele fişiere şi copiaţi-le în directorul ” INIMA MEA”: IERTARE.DOC, AUTOACCEPTARE.TXT, BUNATATE.DOC şi ÎNCREDERE.TXT. Sistemul dvs. va rescrie toate fişierele. Apoi va trebui să ştergeţi SARCASM.EXE şi să goliţi cutia de gunoi, astfel încât să fiţi sigur că nu a mai rămas nimic rău şi niciodată nu va mai fi rulat.
Clientul: Am reuşit! Hei! INIMA mea începe să aibă noi fişiere: ZÂMBET.MPG este pe monitor chiar acum şi un mesaj îmi spune că PACEA.COM, COMPASIUNEA.EXE şi MULTUMIREA.COM se instalează în toată INIMA mea!
Serv.Tehnic: Înseamnă că DRAGOSTEA este instalată şi rulează. Ar trebui să vă descurcaţi singur de acum. Încă un lucru, înainte de a termina … DRAGOSTEA de distribuie gratuit. Fiţi sigur că o dăruiti curată la orice sistem cat timp veţi fi conectat la serverul principal – MAREA DRAGOSTE! Veţi primi înapoi module cu adevărat valoroase.
Clientul: Aşa voi face. Mulţumesc pentru ajutor.
Serv.Tehnic: INIMA să-ţi fie binecuvântată cu toată DRAGOSTEA!

Publicitate

5 Responses to Cum se instalează DRAGOSTEA

 1. Grigore Frisan spune:

  Minunat… mi-a plăcut…
  …aşadar, conectarea la Marea Dragoste…

 2. Sorina spune:

  Am o singura nemultumire, legata de acest text de-a dreptul minunat: de ce nu se spune nimic despre update-arile periodice, automate? 😉 Asemenea altor programe, la anumite intervale primesti o instiintare ca „o varianta mai buna este in asteptare, sa o instalezi”… Cine vrea, o accepta; cine nu, da „Remind me tomorrow”… 🙂 Si, uite asa, unii o amana pana la … „ziua de Apoi”… 😉

 3. ionatan spune:

  Câtă dreptate ai! Ce vrei tu se cheamă SFINŢENIE update! 🙂

 4. E spune:

  Poate sistemul asta a prevazut update la cerere? Nu semnal din exterior ci din interior? 🙂

 5. ionatan spune:

  Cererea e inglobata in update, e interesant cum functioneaza autonom cand functioneaza sistemul! Interior si exterior executand un adevarat „dans antivirus”. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: