Pe calea îngustă e luptă

Am început curăţenia pe blog. Am şters integramele. Am şters şi câteva articole. Voi mai şterge, voi rearanja, voi republica, aşa cum voi crede de cuviinţă.
M-am lămurit. Pe internet oricine îşi poate aroga titlul de „arbiter elegantiarum”, iar eu de mult nu mai caut aşa ceva.

Nu mai fac compromisuri. Vrea cineva să citească poezie creştină, bine. Nu vrea, să fie sănătos. Eu n-am să-i răpesc timpul. Aşa că voi continua curăţenia. Voi lua la puricat tot ce-am postat până acum. E ceva ce rezistă, rămâne pe blog. Restul se şterge. Şi nu voi mai irosi nici timpul meu. Voi scrie doar atunci când voi avea ceva de spus.

Nu sunt păstor ca Pătrăţosu, nici implicat în politică eclezială sau de alt fel… Nici om umblat nu sunt… Cineva mi-a sugerat să continui ce am început. Adică să-mi scriu „povestea vieţii”. Cred că voi şterge toate materialele pe această temă, puse până acum, şi voi începe iar, mai organizat. Nu ştiu cât va rămâne la fel cu ce a fost până acum.

De ce să mă contorsionez şi să mă scălămbăi după toate gusturile, doar-doar voi mai aduna nu ştiu câte clickuri şi voi ocupa nu ştiu ce poziţie în top…? Care top? Alături de tot felul de gunoaie, postări demne de perete de veceu public (unii isi dau si adresele, alaturi de propuneri indecente)… Mi se face greaţă.

Eu am alt top. Se cheamă „Calea Îngustă”, iar „Pe calea îngustă e luptă”. Acolo da, top. 

4 Responses to Pe calea îngustă e luptă

 1. artzar spune:

  Ionatan dragule, te felicit pentru topul in care vrei sa urci…suntem si aici(blogosfera) pentru a face diferenta…ca altii putem fi usor…ei ca noi, mai greu…

 2. ionatan spune:

  Mulţumesc, prietene. Nu mă sperie blogosfera asta, dar nici nu mă mai încantă. E un mijloc de a mărturisi, ca oricare altul. Şi pentru ei ar fi uşor, daca ar cere ajutor unde trebuie… Sau măcar dacă ar realiza că au nevoie de ajutor…

 3. patratosu spune:

  si noi tot pe acolo, Ionatane, tot pe acolo, tot pe calea ingusta.
  Nu-i vina mea ca sint acolo in topurile alea.
  Topurile-s lucru… necuratului, cum spunea un prieten.

  Pe calea ingusta trebuie sa ne ordonam cumva, unul in spatele celuilalt, ca, ingusta fiind, nu putem sa ne tinem de miini si sa mergem de-a labartatelea.

  asa sa ne ajute Dumnezeu!

 4. ionatan spune:

  Dragă Marius. sunt mândru de poziţia ta la wordpress. Fiecare trebuie să facă bine ce are de făcut. Mă bucur să te văd aici ca pe un peşte în marea lui. Doamne-ajută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: