Doamne, Îţi place cum mă leg la şireturi?

young1.jpgAfară era frumos. Întotdeauna e frumos când omul e îndrăgostit. Un tânăr şi logodnica lui se pregăteau să iasă la plimbare. După ce au trecut pragul casei, el a luat-o de mână, a privit-o cum o privea mereu, cu ochii strălucind de o imensă primăvară, şi a întrebat-o: "Spune-mi, te rog, ţi-a plăcut cum m-am legat la şireturi?"
Erau singuri, soarele se bucura că-i vede, liniştea era la ea acasă.
Fata s-a uitat contrariată la el. Era obişnuită cu multe din extravaganţele lui, ea le spunea "copilării", dar pe asta n-o mai auzise. Ce putea fi aşa interesant în legatul la şireturi? Toată lumea se leagă la şireturi...
"Da, dar nu pentru tine." îi spuse el. "Nu ca să plece la plimbare cu tine."
Când Îl iubim cu adevărat pe Dumnezeu, ne preocupă orice amănunt al vieţii noastre. Ne interesează orice fir de păr care cade, fiindcă El îl ştie, îl vede... Orice arcuire a inimii noastre Îi este cunoscută. Când pe El Îl interesează, cum să nu ne intereseze pe noi? Doamne, Îţi place cum mă leg la şireturi? Sau cum îmi aranjez cravata?

Publicitate

4 Responses to Doamne, Îţi place cum mă leg la şireturi?

  1. Soul spune:

    Da, cred ca viata e formata din acele „nimicuri”, acele „amanunte care conteaza”. Sigur ca pe Dumnezeu il intereseaza nu numai ideile noastre abstracte, marete, ci si „cum ne legam la sireturi’ – cum ne descurcam in lucrurile mici ale vietii de zi cu zi!

  2. alexandra spune:

    fain …chiar imi place… e scos in evidenta faptul ca….orice facem…trebe sa fie pe placul lui Dumnezeu…in toate domeniile…..in orice lucru mic mare pe care il facem…sa ne gandim la initialele de pe bratara aia pe kerigma.ro…..WWJD?…sau cum i`ar palce Lui?

  3. […] ani, şcoli, meserii, experienţă, pentru ce? Învăţăm să ne legăm la şireturi (vedeţi https://ionatan.wordpress.com/2007/09/07/doamne-iti-place-cum-ma-leg-la-sireturi/) şi cautăm să o facem cât mai elegant, să nu târâm capetele prin noroi, ne decorăm […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: